Over Sportsmethod Netherlands

Sportsmethod Netherlands BV is de licentiehouder van de Coerver Coaching brand in Nederland en Vlaanderen. Via Sportsmethod worden er diverse samenwerkingen aangegaan met amateurverenigingen en onderwijsinstellingen, waar wij trainers, spelers en studenten opleiden onder de noemer partnerclubs, partnerschool.

Sportsmethod Netherlands biedt club ondersteuning door het trainings kader te ondersteunen door de interne opleiding binnen de club te faciliteren, d.m.v. de Coerver Coaching methode. Ook bieden wij detacheringsmogelijkheden aan diverse clubs om onze Coerver Coaches te detacheren, afhankelijk van de wensen en behoeften van de club. Wilt de club bijvoorbeeld een voetbalschool, dan kunnen wij de “Club Academy Powered by Coerver Coaching” service leveren. Het opleiden en ontwikkelen van spelers en trainers door sporttrainingen en clinics, en het organiseren van sportactiviteiten

Ontwerp zonder titel - 2024-04-26T141530.534

De Coerver® Coaching Trainingsmethode

Coerver® Coaching is een internationale voetbalopleiding, die inmiddels in meer dan 50 landen actief is. Wij bieden een 40 jarig geëvolueerd trainingsmethode aan voor zowel spelers als trainers. Samen met Adidas, dat ruim 40 jaar Global Partner is, biedt Coerver® Coaching de nummer 1 trainingsmethodiek die wereldwijd wordt gebruikt. Tijdens de trainingsdagen wordt dan ook op een voor iedereen toegankelijke wijze gebruikgemaakt van deze methodiek, bijvoorbeeld met de Pyramid of Player Development.