DSC06048-min
DSC06048-min
DSC06279-min
IMG_8105-min
DSC06279-min
IMG_8105-min
Voetbal Techniek Trainer

De voetbal techniek trainer is van onschatbare waarde binnen voetballend Nederland. En is ondenkbaar bij het opleiden van voetballers. Coerver Coaching introduceert daarom Voetbal Techniek Trainer (VTT) opleiding. De meerwaarde van voetbaltechniektraining wordt steeds meer gezien, in Nederland is er in de laatste jaren een groei ontstaan in voetbalscholen en privé voetbaltechniektrainers. Met de VTT opleiding wil Coerver Coaching structuur en kwaliteitsborging bieden voor voetballend Nederland. De opleiding zal fungeren als norm en kwaliteitskeurmerk voor voetbaltechniektraining in Nederland. Deze door KNVB-erkende opleiding (incl. licentiepunten) is voor voetbaltrainers die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden van voetbaltechniektraining. Het doel van de opleiding is om voetbaltechniektraining naadloos te kunnen integreren in de reguliere voetbaltrainingen.

De Coerver Coaching Opleiding VOETBAL TECHNIEK TRAINER is de eerste en enige opleiding tot voetbal techniek trainer van Nederland. De intentie is om bij voldoende geïnteresseerden in september 2024 te starten met het eerste niveau VTT 1.

Powered by

Gewerkte uren
0
Tevreden klaten
0
Succesverhalen
0
begeleide spelers
0

Sportsmethod Netherlands

Sportsmethod Netherlands, al meer dan 10 jaar ondersteunend in de Sport. Het doel van Sportsmethod, is het integreren van voetbaltechnische structuur middels de unieke voetbal trainingsmethode “Coerver Coaching" bij diverse amateurclubs, opleidingspartners en onderwijsinstellingen. Coerver Coaching is:

‘S Werelds #1. trainingsmethode binnen handbereik voor voetballend Nederland.

Voor wie is de Voetbal Techniek Trainer opleiding?

Tijdens de opleiding komen verschillende onderwerpen aan bod die jou verder helpen bij het ontwikkelen van jouw vaardigheden als techniek trainer. De opleiding is tweeledig: een (klein) theoriedeel en een praktijkdeel.

Onderwerpen theorie – opleidingsdeel

Onderwerpen praktijk – ervaringsdeel

Schrijf je nu in voor de voetbal techniek trainer opleiding

(let op aanbetaling van €250,- verplicht voor deelname)

Veelgestelde vragen

Sportsmethod Netherlands / Coerver Coaching is een FIFA erkende organisatie. Mede door deze erkenning zijn wij al 10 jaar een bijscholingspartner van de KNVB.

De opleiding Voetbal Techniek Trainer kent drie niveaus, VTT-1 / VTT-2 / VTT-3. Voor elke opleiding zijn er 7 KNVB studiepunten toegekend.

Wij begeleiden met name topsporters die de Coerver Coaching opleiding hebben genoten en de stap naar het betaald voetbal hebben gezet. Wij staan zeker open voor topsporters die deze opleiding niet hebben genoten en zullen in onze vorm van begeleiding hen dan ook kennis laten maken met de Coerver Coaching methode.

Het bemiddelen van contractuele zaken, professionele begeleiding in trainingen conform de Coerver Coaching methode. Daarnaast bieden wij diverse specialisaties waar wij de nodige kennis en ervaring in huis hebben. Denk aan performance trainingen en mentale begeleiding, en wat er nodig is om de topsporter in volledigheid te kunnen ondersteunen.

Shopping Basket
DSC06048-min

Meld je aan voor een van de sportsmethod diensten: